Τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο Yakinthos βρίσκεται στα προάστια του Λαγανά, στον κεντρικό δρόμο.Μόλις 3 χλμ θα βρείτε την χρυσή αμμουδιά του Λαγανά η οποία είναι 1,5χλμ μακριά καθώς απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.
Εκεί θα βρείτε μια καλή επιλογή από μπαρ, παραδοσιακές ταβέρνες, mini markets, καταστήματα με σουβενίρ και πολλά αλλα ακόμη.

Αποστάσεις:

  • Πόλη της Ζακύνθου: 6χλμ
  • Λιμάνι: 6χλμ

  • Αεροδρόμιο: 4.5klm
  • Το κέντρο του Λαγανά: 1,5 χλμ
  • Καλαμάκι: 2χλμ

Laganas

Ο Λαγανάς, ο οποίος βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Ζακύνθου, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο του νησιού και το δημοφιλέστερο σημείο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αφού παρέχει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κάποιος για τις διακοπές του, σε πλήρη αφθονία!

Προσφέρει ενα πλήθος επιλογών σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, clubs και εμπορικά καταστήματα, άνετη, συχνή συγκοινωνία, μέσω λεωφορείων, προς την πόλη της Ζακύνθου, πιάτσα ταξί και πάρα πολλά καταστήματα ενοικίασης μεταφορικών μέσων.

Η παραλία του, είναι η μεγαλύτερη του νησιού. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία, 9 χιλιομέτρων, με ζεστά και καθαρά νερά, ιδανική για παιδιά και ηλικιωμένους, καθώς  έχει ρηχά νερά και ψιλή άμμο.[/ checklist]

Η νυκτερινή ζωή του Λαγανά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, εντός και εκτός Ζακύνθου, αφού τα αμέτρητα μπαράκια που βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο του, προσφέρουν στους επισκέπτες, τη δυνατότητα να διασκεδάσουνμέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τα μέρη της περιοχής,που επιβάλλεται να επισκεφθείτε, είναι η Σαρακίνα, το νησάκι του Αγ. Σώστη και φυσικά, το Μαραθωνήσι, στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε είτε μεμονωμένα, νοικιάζοντας ενα μικρό σκάφος, είτε οργανωμένα, συμμετέχοντας σε μια απο τις πολλές εκδρομές που αναχωρούν για το πανέμορφο αυτό νησί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.. [/ checklist2]